CURS ONLINE
Cozonaci Românești

Descoperă o colecție de rețete provenite din diverse colțuri ale României. Indiferent de preferințele tale culinare, vei găsi variante care să-ți satisfacă papilele gustative, rețetele fiind atent selecționate pentru a oferi o gamă largă de arome și texturi. Îmbinăm tradiția gustului de odinioară cu tehnici moderne de preparare a aluatului dospit, astfel încât să obții cele mai bune rezultate chiar și în bucătăria ta.

Ce înveți la curs?
vezi mai jos
lista rețetelor
1. Cozonac cu de toate
Specific zonei de sud a țării, acest cozonac ne permite să ne lăsăm imaginația să zburde, oferind posibilitatea de a fi umplut cu orice ne dorim.
Are un gust bogat, atribuit nu doar umpluturii generoase, dar și aluatului îmbogățit cu diverse arome.
2. Cozonac însiropat (Babka)
Acest cozonac este un adevărat spectacol, însă se pregătește printr-o tehnică foarte simplă și accesibilă chiar și pentru începători.
Este compatibil cu mai multe tipuri de umpluturi, iar noi, vom opta pentru una de ciocolată și nuci. Elementul cel mai valoros pe care îl oferă această lecție este tehnica de însiropare.
3. Cozonac Baigli
Este o prăjitură de cozonac specifică zonei Transilvaniei, inspirată de cozonacul săsesc, dar într-o variantă mult mai gustoasă și modernă, având o umplutură de mac plină de diverse arome.
Aluatul, de o finețe extraordinară, se prepară foarte rapid datorită unei perioade scurte de dospire la frigider, fără a necesita condiții speciale.
4. Cozonac bucovinean
Umplutura de nucă utilizată în acest cozonac este una deosebită, specifică Bucovinei, la fel ca și forma și dimensiunile cozonacului.
Aluatul este preparat după o tehnică personală a instructorului Adrina Coța și nu îl vei mai întâlni în această formă niciunde altundeva.
*BONUS. Pască cu brânză
Acest preparat se regăsește în întregul spațiu românesc. Noi îl vom prepara dintr-un aluat fin de cozonac, iar umplutura, semnătura instructorului Adriana Coța, este o cremă delicioasă asemănătoare unui cheesecake.
TRAINER
Adriana Coța

Sunt Adriana Coța și am peste 10 ani în domeniul cofetăriei. De-a lungul carierei mele, am reușit să instruiesc sute de cursanți la cursurile practice și să organizez masterclass-uri cu chefi de renume.


Am participat la un curs în Franța la École nationale supérieure d'ingénieurs de Poitiers (ENSIP), unde am dobândit cunoștințe în tehnologia cofetăriei, iar de atunci drumul meu a prins și mai multă culoare. Am început să ofer consultață pentru diverse cofetării din țară, inclusiv cele cu o istorie de peste 20 de ani.


Sunt fascinată de partea tehnologică a cofetăriei și sunt mereu în căutarea unor rețete noi, combinații inovatoare de arome și reinterpretări ale deserturilor tradiționale. Abordarea mea este una practică și inovatoare, iar abilitatea de a aduce îmbunătățiri continue în acest domeniu este cea care mă motivează în fiecare zi.

Ce primești după înregistrare?
După înregistrarea la Curs, vei primi acces la platforma noastră online, unde te așteaptă:
 • Lecții în format video
 • Suport de curs PDF cu rețetele complete și descrierea tehnicilor de lucru
 • Acces în chatul comun pe WhatsApp cu participanții și mentorii
 • Suport nelimitat din partea echipei
 • Acces la platforma de instruire din orice colț al lumii, nelimitat, timp de 1 an
 • Odată ce devii membru al comunității noastre, beneficiezi de bonusuri și reduceri la viitoarele programe de instruire
Echipament și ustensile de care vei avea nevoie la curs!
Obține acces nelimitat la peste 30 de cursuri și eBook-uri!
PREȚUL PROMO
65€
35€
 • Ai acces la toate lecțiile imediat după înregistrare!
înscrie-te!
Încearcă o Lecție GRATUITĂ și convinge-te că ți se potrivește Cursul!
 • Rețetă video cu acces instant
Întrebări frecvente:
 • Imediat după ce faci plata vei primi acces la platforma noastră de cursuri. Acolo te așteaptă Cursul care este format din lecții video + suportul de curs în PDF.
 • Poți urmări lecțiile în ritmul tău, la orice oră, de pe orice dispozitiv, și poți reveni la ele de câte ori este nevoie.
 • Ai acces 24/7, din orice colț al lumii, timp de 1 an. Totuși, deși accesul la platformă este valabil doar 1 an, rețetele PDF pot fi descărcate și salvate pe dispozitivul personal.
 • Beneficiezi și de suport - primești răspuns la toate întrebările și feedbackul trainerului.
Recenzii
Ce spun cursanții despre noi?
Alte cursuri pentru tine!
Curs pentru Începători, curs Candy Bar, curs Deserturi sănătoase, Torturi vegane, Pâine artizanală etc.