BLOG

Articole utile pentru cofetari ↓
Pandișpanul este folosit ca bază pentru multe tipuri de torturi și prăjituri...
Am pregătit un ghid complet pentru brandurile care doresc să înceapă promovarea pe rețelele sociale și să dezvolte o strategie online care să stimuleze....
Le folosim pe ambele sau doar unul? Dacă doar unul, pe care îl alegem?
Nu orice cremă este potrivită pentru a fi utilizată la acoperire, de aceea am pregătit o listă cu cele mai populare creme...
Atunci când îți dorești ca desertul tău să fie perfect, este nevoie nu numai de o rețetă delicioasă, dar și de un decor pe măsură...
Dacă ciocolata este de obicei numită „regina” patiseriei, nu suntem siguri cum ar trebui să numim zahărul...
Înainte de apariția revoluției industriale, artizanii produceau multe bunuri de larg consum...
Cofetăriile și patiseriile sunt ambele unități din industria alimentară și sunt obligate să adere la legislația privind siguranța...
Este o glazură des utilizată, formată din amestec de ciocolată (fie neagră, cu lapte, sau albă)...
Macaron este unul dintre cele mai populare deserturi franceze, recunoscut astăzi în întreaga lume pentru aroma sa specială...
Astăzi vreau să discutăm despre câteva moduri prin care poți să devii un Pastry Chef de succes...
Vezi și lista de Cursuri video disponibile pe platformă↓
Lecțiile sunt în format video, cu suport!
Obține acces nelimitat la peste 30 de cursuri și eBook-uri!