De ce este important Decorul

pentru deserturi

Atunci când îți dorești ca desertul tău să fie perfect, este nevoie nu numai de o rețetă delicioasă, dar și de un decor pe măsură. Majoritatea gospodinelor pot pregăti un tort gustos, însă puține pot să-l și decoreze într-un mod atrăgător.

Diferența dintre un tort destinat unui eveniment special și unul pentru o masă în familie stă în decor. Nu este nevoie de flori complicate, figurine modelate din pastă de zahăr sau echipamente speciale. Un poș, câteva fructe/ ciocolate și puțină imaginație te vor ajuta să îți scoți desertul din anonimat.


Poate te întrebi de ce este atât de important decorul și de ce ar trebui să te perfecționezi în această artă dacă vrei să ai un business de succes:


1. Devii mai cunoscut

Există o mulțime de cofetari ale căror lucrări sunt similare. Un cofetar care aduce un strop de prospețime prin originalitatea deserturilor sale poate deveni cunoscut foarte rapid. Oamenii vor vorbi despre tine, îți vor distribui ptofilul și astfel vei atrage mai mulți clienți, iar afacerea ta va crește.2. Creșterea profitului

Decoratul unui tort necesită resurse din partea cofetarului, de aceea este important să adaugi costul la prețul final. Cu cât este mai complicat și necesită mai multă muncă, cu atât este mai mare profitul pe care îl obții la un astfel de desert.


3. Avantaj competitiv

Există situații în care clienții au de ales între mai mulți cofetari. De aceea, este important să ieși în evidență și să te diferențiezi de competiție. Opțiunile unice de decor te vor ajuta să înclini balanța în favoarea ta.


4. Libertate la creativitate

Probabil că cei mai mulți dintre noi ne dorim să devenim cofetari pentru că ne place să creăm lucruri frumoase... și gustoase! Aici ai libertate deplină și te poți juca cu forme și culori. Suntem siguri că rezultatul va fi unul spectaculos!


Apropo, dacă vrei să înveți cele mai populare tipuri de decor, dă click pe link-ul de mai jos și poate ne vedem la curs!


https://pastryschool.ro/curs-intermediar

Citește și alte articole
Vezi și lista de Cursuri video disponibile pe platformă↓
Lecțiile sunt în format video, cu suport!
Rețete video cu acces imediat!
Carte de rețete în format PDF printabil.