Ce cremă folosim la nivelarea tortului?

Nu orice cremă este potrivită pentru a fi utilizată la acoperire, de aceea am pregătit o listă cu cele mai populare creme pentru nivelare:


Ganache

Este cel mai stabil tip de acoperire. Îl folosesc aproape pentru orice decor mai sofisticat. Dens și stabil, este foarte potrivit pentru nivelarea torturilor pe timp de vară, dar și pentru cele care urmează să fie transportate.



Acoperire cu crema de brânză și unt

Fie că e vorba de crema de brânză cu frișcă, crema de brânză cu unt, sau toate împreună, acestea sunt cele mai populare datorită ușurinței lor de preparare și diverselor opțiuni de decorare. Nu folosi crema de brânză light, doar cea clasică- full fat. Eu prefer să lucrez cu Cremette Hochland, îmi place mai mult la gust și textură.



Crema cu bezea elvețiană

O cremă fină pe bază de albușuri, unt și zahăr. Este potrivită pentru decorat brioșe, torturi, prăjituri. Are o ținută bună, iar la temperatura camerei nu curge, rămâne fermă. Textura cremei finale depinde mult de calitatea untului, de aceea utilizați neapărat unt de calitate!


P.S. De curând am lansat și un eBook cu cele mai bune creme de nivelare, cu care lucrez cel mai des!

Vezi detalii pe link-ul de mai jos:

https://pastryschool.ro/e-creme-nivelare


Mai multe ebook-uri găsești pe:

https://pastryschool.ro/ebooks

Citește și alte articole
Vezi și lista de Cursuri video disponibile pe platformă↓
Lecțiile sunt în format video, cu suport!
Obține acces nelimitat la peste 30 de cursuri și eBook-uri!