Cozonaci Artizanali
Îți propunem mai multe rețete internaționale, de la cozonac clasic la Panettone și chiar Pască. Le-am adaptat pentru condițiile de acasă, deci nu ai nevoie de ingrediente sofisticate, și am încercat să explicăm toate secretele pe îndelete.
Dacă până acum nu ți-au ieșit cozonacii sau panettone, îți garantăm că după curs vei rămâne încântată și vei impresiona pe toată lumea!
-umplutură de nuci,
-umplutură de mac și vișine,
-umplutură de migdale și fistic,
-umplutură de coacăze.
Bună! Mă numesc Irina și voi fi trainerul tău.
Sunt Pastry Chef cu o experiență de peste 5 ani, timp în care am creat peste 10.000 de torturi!
Acum 5 ani am început să organizez MasterClass-uri în Cofetărie și am instruit până acum peste 5000 de persoane din țară și de peste hotare!
Am început să creez deserturi din plăcere și, probabil cum o faci și tu, învățam mai mult de pe Youtube☺. După un timp, am simțit necesitatea să mă dezvolt învățând de la profesioniști, și am participat la primul meu MasterClass, în Ucraina. A urmat o listă lungă de cursuri și pregătire intensivă, pe care o completez și în prezent.
S-a întâmplat să merg din curiozitate și la un curs de praline, fără să bănuiesc însă pasiunea care urma să-mi apară pentru ele.
Relația mea cu patiseria a început acum câțiva ani, după o facultate în jurnalism și un job în Relații Publice. Fascinată de acest domeniu, am început să studiez și să experimentez pe cont propriu. Cei 6 ani de pasiune pentru cofetărie și patiserie m-au învățat importanța atenției la detalii.
Acum sunt Pastry Chef la un hotel de 5 stele, aici îmi place să experimentez ori de câte ori am ocazia. Nu e o muncă ușoară, pentru că în acest domeniu mereu se lucrează contratimp. Ceea ce am devenit astăzi este rezultatul dedicării și a tuturor încercărilor de până acum.
Așa cum toată lumea știe că bucătăria este o artă, pot spune că domeniul cofetăriei este artă pură, atât la nivelul gustului, cât și la cel al aspectului.
Înscrie-te la Curs!
Curs Cozonaci 65€
Pentru a da start inregistrarii, indica mai jos un numar de contact!