Curs online de TORTURI și DECOR

Curs Nivel intermediar

Ai acces la cursul video imediat după înregistrare și parcurgi materia în ritmul tău. Toate rețetele sunt testate și adaptate pentru producerea artizanală.
Vezi cum e la curs ⟶
Ce înveți la curs?
vezi mai jos
lista rețetelor
Tort cu Fistic
  • Pandișpan cu fistic
  • Sirop de fistic
  • Cremeux de mango
  • Jeleu de căpșuni
  • Frangipane
  • Cremă asamblare cu mascarpone și cremă de brânză
  • Ganache de ciocolată albă pentru nivelare
1.
2.
Tort Raffaello
  • Pandișpan alb cu fulgi de cocos
  • Sirop Pina Colada
  • Mousse de zmeură
  • Strat crocant
  • Confit de zmeură
  • Cremă asamblare cu ciocolată și mascarpone
  • Cremă nivelare cu ciocolată și cremă de brânză
Tort Coacăze-Lămâie
  • Pandișpan cu mac
  • Sirop de Limoncello
  • Cheesecake de coacăze
  • Mousse de coacăze
  • Cremeux de lămâie și lime
  • Cremă asamblare aromatizată cu lămâie
  • Bezea elvețiană cu unt pentru nivelare
3.
4.
Caise-Fructul pasiunii
  • Pandișpan umed
  • Sirop de cacao
  • Cheesecake de ciocolată
  • Confit de fructul pasiunii și caise
  • Cremeux de fructul pasiunii și caise
  • Cremă asamblare cu ciocolată neagră
  • Ganache de cicocolată pentru nivelare
  • Nivelarea unui tort pătrat
Tort vertical Vanilie-Zmeură
  • Pandișpan elastic
  • Marmeladă de zmeură
  • Cremă asamblare cu ciocolată albă și vanilie
  • Tehnica de rulare a unui tort vertical
  • Cremă pentru nivelare cu cremă de brânză și unt
5.
Rețetă BONUS
Tort vertical Pere-Ciocolată
  • Pandișpan elastic
  • Marmeladă de pere
  • Cremă asamblare cu ciocolată cu lapte

Ce DECOR înveți la curs?
  • Decor cu flori proaspete
  • Bordură din cremă
1.
2.
  • Decor cu sfere din ciocolată
  • Temperarea ciocolatei prin 3 metode
  • 6 tipuri de decor din ciocolată temperată
  • Relief Origami 3D
  • Efect velur
  • Decor din foi de orez
3.
4.
  • Velur Gradient
  • Flori din hârtie comestibilă
  • Decor dantelă
  • Efect marmură
  • Decor din izomalt
5.
Lecție BONUS
  • Decor pentru copii
  • Pop it din ciocolată temperată
  • Dungi din cremă colorată
Echipament și ustensile de care vei avea nevoie la curs!
Ce primești după înregistrare?
După înregistrarea la Curs, vei primi acces la platforma noastră online, unde te așteaptă:
  • 56 lecții în format video
  • Suport de curs în PDF cu rețetele complete și descrierea tehnicilor de lucru
  • Acces în chatul comun pe WhatsApp cu participanții și trainerul
  • Suport nelimitat din partea echipei
  • Acces la platforma de instruire din orice colț al lumii, nelimitat, timp de 1 an
  • Odată ce devii membru al comunității noastre, beneficiezi de bonusuri și reduceri la viitoarele programe de instruire
Obține acces nelimitat la peste 30 de cursuri și eBook-uri!




DESPRE TRAINER
Bună! Mă numesc Irina Popovici și voi fi trainerul tău.
Sunt Pastry Chef cu o experiență de 5 ani, timp în care am creat peste 10.000 de torturi și am instruit mai mult de 5000 de persoane din țară și de peste hotare!
PREȚUL CURSULUI
Curs TORTURI + DECOR
Curs video cu acces imediat
150€
  • 6 rețete de tort
  • 6 decoruri
  • 56 lecții video
  • Suport de curs PDF
  • Acces imediat după înregistrare
  • Suportul trainerului
  • Certificat de participare
înscrie-te!
Încearcă o Lecție la PREȚ PROMO și convinge-te că ți se potrivește acest Curs!

curs online doar 9€

Întrebări frecvente:
  • Imediat după ce faci plata vei primi acces la platforma noastră de cursuri. Acolo te așteaptă Cursul care este format din lecții video + suportul de curs în PDF.
  • Poți urmări lecțiile în ritmul tău, la orice oră, de pe orice dispozitiv, și poți reveni la ele de câte ori este nevoie.
  • Ai acces 24/7, din orice colț al lumii, timp de 1 an. Totuși, deși accesul la platformă este valabil doar 1 an, rețetele PDF pot fi descărcate și salvate pe dispozitivul personal.
  • Beneficiezi și de suport - primești răspuns la toate întrebările și feedbackul trainerului.
Recenzii
Ce spun cursanții despre noi?
Alte cursuri pentru tine!
Curs pentru Începători, curs Candy Bar, curs Deserturi sănătoase, Torturi vegane, Cozonaci, Pâine artizanală etc.