În cadrul cursului, Olga Ursu te ghidează pas cu pas pentru a pregăti acest desert chiar în propria ta bucătărie, vei învăța totul de la zero, indiferent dacă ești un cofetar experimentat sau un începător care nu a pregătit niciodată un tort.
*Restul ustensilelor se găsesc cu ușurință în orice bucătărie
Numele meu este Olga Ursu şi probabil că mă cunoaşteţi din mediul online pentru grămezile mele de foi cu miere şi volumul mare de medovik-uri pe care le fac. În decursul celor 3 ani de când am îmbrăţișat această meserie, am copt mii de foi cu miere.
Mi-am început activitatea anume din pasiunea pentru medovik şi datorită acestui desert am ajuns să fiu atât de apreciată. De fapt, este și primul din lista preferinţelor clienților mei, deoarece am reușit să adaptez rețeta clasică, păstrând gustul bun de casă, gustul copilăriei. Englezi, români, lituanieni, italieni, spanioli, arabi şi alte naţionalităţi care au gustat acest tort au rămas surprinşi de textură şi gust. Activând în Anglia, spectrul de clienţi este mare, dar medovik-ul rămâne preferatul multora.
Sunt mămică a doi baieţi şi pe langă această responsabilitate, îndulcesc și bucur multă lume cu deserturile pe care le fac. Activitatea mea se bazează pe prepararea torturilor simple, dar făcute cu multă dedicare - ceea ce urmeză să înveţi şi tu în acest curs.
Înscrie-te la Curs!
Curs Tort cifră
Pentru a da start inregistrarii, indica mai jos un numar de contact!