CURS ONLINE
Tort Cifră
Torturile cifră se mențin în topul preferințelor, fiind solicitate frecvent la evenimente. Cel mai important, sunt ușor de pregătit, nu ai nevoie de ustensile speciale sau de experiență în cofetărie.

În cadrul cursului, Olga Ursu te ghidează pas cu pas pentru a pregăti acest desert chiar în propria ta bucătărie, vei învăța totul de la zero, indiferent dacă ești un cofetar experimentat sau un începător care nu a pregătit niciodată un tort.

Vezi cum e la curs ⟶
Ce înveți la curs?
Vom obține în final nu 1, ci 2 torturi cu gusturi total diferite ↓
1. Tort cifră cu fructe
Combinația unică de arome ale foilor cu miere și prospețimea ușor acidulată a zmeurei te va cuceri cu siguranță. Cremos și rafinat, acest tort îți aduce o experiență deosebită la orice eveniment.

  • Foi cu miere
  • Confit de zmeură și căpșuni
  • Cremă de vanilie cu mascarpone și cremă de brânză
  • Decor inclus!
2. Tort cifră de ciocolată
Savurează gustul de Snickers într-o combinație inedită cu foile de medovik cu cacao. În această rețetă, ai șansa să experimentezi o explozie de gusturi cu caramel delicios, arahide crocante și foi pufoase cu miere și cacao.

  • Foi cu miere și cacao
  • Inserție de arahide
  • Caramel
  • Cremă ganache cu pastă de alune
  • Decor inclus!
BONUS!
  • Îți vom prezenta cum poți obține deserturi individuale (monoporții) utilizând inserțiile din curs!
Ne-am gândit că te-ar interesa și cursul de Torturi
Nivel intermediar!
Obține acces nelimitat la peste 30 de cursuri și eBook-uri!


Echipament și ustensile de care vei avea nevoie la curs!
Olga Ursu
TRAINER

Numele meu este Olga Ursu şi probabil că mă cunoaşteţi din mediul online pentru grămezile mele de foi cu miere şi volumul mare de medovik-uri pe care le fac. În decursul celor 3 ani de când am îmbrăţișat această meserie, am copt mii de foi cu miere.


Mi-am început activitatea anume din pasiunea pentru medovik şi datorită acestui desert am ajuns să fiu atât de apreciată. De fapt, este și primul din lista preferinţelor clienților mei, deoarece am reușit să adaptez rețeta clasică, păstrând gustul bun de casă, gustul copilăriei. Englezi, români, lituanieni, italieni, spanioli, arabi şi alte naţionalităţi care au gustat acest tort au rămas surprinşi de textură şi gust. Activând în Anglia, spectrul de clienţi este mare, dar medovik-ul rămâne preferatul multora.


Sunt mămică a doi baieţi şi pe langă această responsabilitate, îndulcesc și bucur multă lume cu deserturile pe care le fac. Activitatea mea se bazează pe prepararea torturilor simple, dar făcute cu multă dedicare - ceea ce urmeză să înveţi şi tu în acest curs.

Ce primești după înregistrare?
Imediat după înregistrarea la Curs, vei primi acces la platforma noastră online, unde te așteaptă:
  • 2 rețete de tort
  • 9 lecții în format video
  • 19 pagini de Suport de curs în PDF cu rețetele complete, sfaturi utile și descrierea tehnicilor de lucru pentru fiecare lecție
  • Certificat de participare (nu este o diplomă acreditată)
  • Acces în chatul comun cu participanții și trainerul Olga Ursu
  • Suport tehnic din partea echipei
  • Acces la platforma de instruire din orice colț al lumii, nelimitat, timp de 1 an
Încearcă o Lecție GRATUITĂ și convinge-te că ți se potrivește Cursul!
  • Rețetă video cu acces instant
PREȚUL CURSULUI
100€
39€
  • Vei putea să îți recuperezi investiția din prima ta comandă!
înscrie-te!
Întrebări frecvente:
  • Imediat după ce faci plata vei primi acces la platforma noastră de cursuri. Acolo te așteaptă Cursul care este format din lecții video + suportul de curs în PDF.
  • Poți urmări lecțiile în ritmul tău, la orice oră, de pe orice dispozitiv, și poți reveni la ele de câte ori este nevoie.
  • Ai acces 24/7, din orice colț al lumii, timp de 1 an. Totuși, deși accesul la platformă este valabil doar 1 an, rețetele PDF pot fi descărcate și salvate pe dispozitivul personal.
  • Beneficiezi și de suport - primești răspuns la toate întrebările și feedbackul trainerului.
Recenzii
Ce spun cursanții noștri?
Alte cursuri pentru tine!
Curs pentru Începători, curs Candy Bar, Torturi vegane, Cozonaci, Pâine artizanală etc.