mini curs
Patiserie dulce
Copturile pe care am decis să vi le prezint sunt relativ simple în preparare, dar foarte populare în rândul clienților Hotelului în care activez în calitate de Pastry chef. Cel mai des sunt servite la micul dejun cu unt sărat și gem.

Eu am adaptat rețetele pentru condițiile de casă, dar le poți include și în meniu dacă ai o cofetărie, brutărie sau restaurant. Clienții tăi o să le adore!

Află cum e la curs ⟶
Ce înveți la curs?
vezi mai jos
lista rețetelor
  1. Inele cu scorțișoară
  • Rețeta este una simplă și conține ingrediente accesibile. Se prepară din aluat dospit cu umplutură de unt, zahăr brun și scorțișoară. Preparatele finale sunt fine, cu aromă intensă de scorțișoară și un gust secundar de caramea.
  • Inelele cu scorțișoară au un gust echilibrat, gustul dulce al zahărului și aroma fină a aluatului îmbinându-se perfect. Inelele sunt potrivite pentru micul dejun sau pentru o gustare, fiind iubite de toți membrii familiei.

2. Chec cu banane
  • Este desertul perfect atunci când aveți banane prea coapte în casă și nu știți ce să faceți cu ele. Rețeta pe care v-o prezint eu este combinația perfectă dintre ciocolată și banane, cu o notă de scorțișoară și nuci coapte.
  • Acest desert are o textură umedă, este consistent și se prepară foarte ușor si rapid, cu ingrediente pe care cu siguranță le aveți în bucătărie.
  • Se poate consuma atât cald cât și rece, și se potrivește de minune la micul dejun, alături de o cană de lapte cald sau lângă o cafea.

3. Chifle cu lapte condensat
  • Este o rețetă de chifle moi, cu miez ușor stratificat. Acestea au un miez foarte pufos, iar stratul exterior este echilibrat, ușor de mâncat.
  • Vom aplica pe chifle un strat de streusel care îi va oferi un aspect mai interesant, o textură crocantă și aromă de unt. Aluatul nu necesită multe ingrediente, însă are nevoie de puțină răbdare.
  • Chiflele sunt ideale pentru sendvișuri, mic dejun, sau pentru o masă în familie.

TRAINER
Silvia Șchiopu

Relația mea cu patiseria a început acum câțiva ani, după o facultate în jurnalism și un job în Relații Publice. Fascinată de acest domeniu, am început să studiez și să experimentez pe cont propriu. Cei 6 ani de pasiune pentru cofetărie și patiserie m-au învățat importanța atenției la detalii.


Sunt pastry chef la Hotelul Savoy din Limerick, Irlanda, unde pregătim zilnic produse de patiserie proaspete pentru clienții noștri.

În acest curs am ales să includ acele rețete care sunt în topul preferințelor clienților și le-am adaptat la condițiile de acasă, astfel simplificând maxim procesele.

Ce primești după înregistrare?
După înregistrarea la Curs, vei primi acces la platforma noastră online, unde te așteaptă:
  • Lecții în format video
  • Suport de curs în PDF cu rețetele complete și descrierea tehnicilor de lucru
  • Acces în chatul comun pe WhatsApp cu participanții și trainerul
  • Suport tehnic din partea echipei
  • Acces la platforma de instruire din orice colț al lumii, nelimitat, timp de 1 an
  • Odată ce devii membru al comunității noastre, beneficiezi de bonusuri și reduceri la viitoarele programe de instruire
Echipament și ustensile de care vei avea nevoie la curs!
Ne-am gândit că te-ar interesa și cursul de Cozonaci Artizanali!
Testează-ți cunoștințele despre cofetărie! După finalizarea testului, te așteaptă și un BONUS
PREȚUL CURSULUI
Întrebări frecvente:
  • Imediat după ce faci plata vei primi acces la platforma noastră de cursuri. Acolo te așteaptă Cursul care este format din lecții video + suportul de curs în PDF.
  • Poți urmări lecțiile în ritmul tău, la orice oră, de pe orice dispozitiv, și poți reveni la ele de câte ori este nevoie.
  • Ai acces 24/7, din orice colț al lumii, timp de 1 an. Totuși, deși accesul la platformă este valabil doar 1 an, rețetele PDF pot fi descărcate și salvate pe dispozitivul personal.
  • Beneficiezi și de suport - primești răspuns la toate întrebările și feedbackul trainerului.
Recenzii
Ce spun elevii despre noi?
Alte cursuri pentru tine!
Curs pentru Începători, curs Candy Bar, curs Deserturi sănătoase, Torturi vegane, Pâine artizanală etc.