MasterClass online

Tort cu Vișine și Cafea

Spectaculos din toate punctele de vedere, tortul de astăzi este foarte apreciat de clienții mei. Gustul dulce-acrișor îl încadrează în categoria deserturilor fresh, iar cafeaua îi oferă o notă aparte, foarte apreciată în ultima vreme. Pentru realizarea unui tort perfect, în acest MasterClass vei învăța și o tehnică nouă de asamblare, anume cea cu inserție dublă. La fel, o să afli cum să aplici crema de exterior folosind un poș și cum

să glazurezi uniform un tort, totul pentru ca la final să obții un desert ca la carte.

19€

Ce vei învăța în acest MasterClass?

În această lecție, pe lângă rețetă, vei descoperi:
  • Cum prepari un blat cu gust de cafea?
  • Cum prepari o inserție dublă din mousse și jeleu?
  • Asamblarea și nivelarea tortului. Cum aplici crema de exterior din poș?
  • Rețetă de glazură drip. Cum glazurezi un tort pe toată suprafața.
  • Decor pentru copii.
  • Multe secrete, tips & tricks, toate completate de experiența mea de Pastry Chef de peste 5 ani.
Ce primești după înregistrare?
După înregistrarea la MasterClass, vei primi acces la platforma noastră online, unde te așteaptă:
  • Lecția în format video
  • Suport de curs în PDF cu rețeta completă și descrierea tehnicilor de lucru
  • Suport nelimitat din partea echipei
  • Acces nelimitat din orice colț al lumii
  • Odată ce devii membru al comunității noastre, beneficiezi de bonusuri și reduceri la viitoarele programe de instruire
DESPRE TRAINER
Bună! Mă numesc Irina Popovici și voi fi trainerul tău.
Sunt Pastry Chef cu o experiență de aproape 5 ani, timp în care am creat peste 10.000 de torturi și am instruit mai mult de 5000 de persoane din țară și de peste hotare!
Obține acces nelimitat la peste 30 de cursuri și eBook-uri!
Răspunsuri la cele mai frecvente întrebări:
înregistrare, achitare, ustensile etc.
Recenzii
Ce spun elevii noștri despre Pastry School?
Rețetele sunt testate de mine și adaptate
pentru producerea artizanală!