MasterClass online

Choux à la crème cu ciocolată și căpșuni & Choux cu alune și ciocolată

Choux este un desert din aluat opărit cu strat crocant (craquelin). Combinația dintre crema cu ciocolată, frișcă și aluatul ușor crunchy

este irezistibilă. Diametrul este de circa 5 cm, sunt umplute cu cremă și au capacul tăiat sau nu. Se crede că este o rețetă complicată, însă nu este deloc așa. La finalul acestui Masterclass vei obține un desert care se încadrează perfect într-un Candy Bar sau în vitrina unei cofetării și poate fi decorat după bunul plac.

25€

Ce vei învăța în acest MasterClass?

Vezi lista subiectelor:
  • 1
    Pâte à choux
  • 2
    Craquelin
  • 3
    Cremă cu ciocolată caramelizată
  • 4
    Ganache bătut
  • 5
    Confit de zmeură
  • 6
    Glazură gourmet
  • 7
    Rețetă Bonus- Cremă cu mascarpone și cremă de brânză
Ce primești după înregistrare?
După înregistrarea la MasterClass, vei primi acces la platforma noastră online, unde te așteaptă:
  • Lecții în format video
  • Suport de curs în format PDF cu rețetele complete și descrierea tehnicilor de lucru
  • Suport tehnic din partea echipei
  • Acces la platforma de instruire din orice colț al lumii, nelimitat, timp de 1 an
  • Odată ce devii membru al comunității noastre, beneficiezi de bonusuri și reduceri la viitoarele programe de instruire
DESPRE TRAINER
Bună! Mă numesc Irina Popovici și voi fi trainerul tău.
Sunt Pastry Chef cu o experiență de aproape 5 ani, timp în care am creat peste 10.000 de torturi și am instruit mai mult de 5000 de persoane din țară și de peste hotare!
Obține acces nelimitat la peste 30 de cursuri și eBook-uri!
Răspunsuri la cele mai frecvente întrebări:
înregistrare, achitare, ustensile etc.
Recenzii
Ce spun elevii noștri despre Pastry School?
Rețetele sunt testate de mine și adaptate
pentru producerea artizanală!